TAT behandlere i Danmark

 

Else Baden-Jensen
Aarhus N

Marianne Sander
Grenå og Aarhus

Charlotte Lundegaard
Sorø
 

Gitte Retbøll
Aarhus C

 
Odense
 
 
Aarhus C
 
 
Holstebro
 
 

Ringsted
 
 
Sindal, Nordjylland
 
 
Holstebro

 
Roskilde
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Hvad skal man bruge en TAT terapeut til, når TAT er beregnet på at kunne bruges på sig selv?

Du har brug for en TAT terapeut, hvis du har en problemstilling, som du har brug for hjælp til her og nu og ikke kender TAT.

Du har brug for en TAT terapeut, hvis du, selvom du kender TAT godt nok til at behandle dig selv, er kommet ind i et område af dig selv, hvor du føler dig overvældet af ubehagelige følelser og erindringer.

Du har brug for en TAT terapeuter, hvis du efter at have brugt TAT på dig selv omkring dit problem oplever, at problemet ikke vil flytte sig. Så har en TAT terapeut nogle tilgange og tips, som højst sandsynligt vil få din problemstilling til at rykke sig, så du får ro omkring den.

Vi er så heldige, at vi i Danmark har 13 certificered TAT terapeuter fordelt over hele landet, som gerne vil hjælpe dig. Du kan kontakte dem og enten møde op i deres klinikker eller aftale at mødes med dem på Skype. TAT sessioner egner sig vældig godt til Skype, og det er jo en fordel, hvis du bor langt væk fra, hvor de har deres klinikker.

Navnene på de TAT terapeuter i Danmark, der er åbne for nye klienter, står her til venstre. Klik på navnet og kom ind på deres TAT-hjemmeside og træf dit valg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se hvordan TAT virker i forhold til frygt for succes

 

Undermenu

 
 
 
TAT-Danmark